• natura
  • flori
  • buchete de flori
  • plante
  • flori de gradina
  • animale
  • trandafiri
  • plante ornamentale
  • pasari
  • mamifere
  • crini
  • bujori
  • animale salbatice
  • lacramioare
  • lupi
  • crizanteme
  • lalele
  • flori de camp
  • copaci
  • insecte
  • vulturi
  • caini
  • pasari salbatice
  • ...mai multe
        • SELECTEAZA DIMENSIUNEA
        • S800x600 px
        • M1280x960 px
        • L1920x1440 px
        • original5152x3864 px
        • SALVEAZA

    Autor poza: Damon

    Vulturul-curcan se hraneste frecvent cu cadavre de animale si de aceea poate fi observant si in zonele populate mai ales cand planeaza brusc in jos, tinandu-si aripile ridicate in forma de V. Cu ghearele puternice isi prinde starvurile de animale ce au fost omorate accidental pe sosele si se ridica apoi cu ele in zbor.In perioada de reproducere femela depune un numar de 1 pana la 3 oua, care eclozeaza intre 30 si 40 de zile. Puii sunt hraniti de parinti cu hrana regurgitate si dupa o perioada de 9-10 saptamani reusesc sa zboare. La o saptamana de la primul zbor, puii devin independenti cautandu-si singuri hrana.