• natura
  • flori
  • buchete de flori
  • plante
  • flori de gradina
  • animale
  • trandafiri
  • plante ornamentale
  • pasari
  • mamifere
  • crini
  • bujori
  • animale salbatice
  • lacramioare
  • lupi
  • lalele
  • crizanteme
  • flori de camp
  • insecte
  • copaci
  • vulturi
  • caini
  • pasari salbatice
  • ...mai multe
        • SELECTEAZA DIMENSIUNEA
        • S800x533 px
        • M1280x853 px
        • L1920x1280 px
        • original3264x2176 px
        • SALVEAZA

    Autor poza: Mkoziol

    Carabusul este de 2,5 cm lungime, cu aripile de culoarea castanie si se hraneste cu frunzele arborilor. Capul, platosa gatului si partea posterioara a corpului, si partea inferioara, sunt de culoare neagra.Gandacul si pelagii adulti stau iarna in sol la o adancime de 1 metru. Adultii apar la sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai si au zbor crepuscular, de 30 min. Ziua, stau adapostiti in frunzisul arborilor, hranindu-se cu frunzele acestora.