• natura
  • flori
  • buchete de flori
  • plante
  • animale
  • flori de gradina
  • trandafiri
  • plante ornamentale
  • mamifere
  • pasari
  • animale salbatice
  • bujori
  • crini
  • lacramioare
  • lupi
  • lalele
  • copaci
  • crizanteme
  • insecte
  • caini
  • flori de camp
  • masini
  • vulturi
  • ...mai multe
        • SELECTEAZA DIMENSIUNEA
        • S800x600 px
        • M1280x960 px
        • L1920x1440 px
        • original2048x1536 px
        • SALVEAZA

    Autor poza: Siggy Nowak

    Pinguinul imperial este un animal social, hranindu-se si clocind in grup. Atunci cand vremea este foarte aspra, se ingramadeste alaturi de alti pinguini imperiali pentru protectie. la fel si partea inferioara a aripilor. Zonele din jurul urechilor pinguinului imperial sunt aurii, mandibula superioara este neagra, iar cea inferioara este roz. Este un excelent inotator, atingand viteza de 4 metri pe secunda activ oricand ziua sau noaptea. In timpul iernii antarctice, pinguinul imperial va calatori pana la 120 kilometri departare de tarmul inghetat, hranindu-se cu crustacee, peste si cefalopode, proportiile dintre acestea variaza in functie de sezon si zona geografica. Poate cobori la o adancime de 400-450 metri si calatoreste 150-1000 kilometri pentru a cauta mancare.