• natura
  • flori
  • buchete de flori
  • plante
  • animale
  • flori de gradina
  • trandafiri
  • plante ornamentale
  • mamifere
  • pasari
  • animale salbatice
  • bujori
  • crini
  • lacramioare
  • lupi
  • lalele
  • copaci
  • crizanteme
  • insecte
  • caini
  • flori de camp
  • vulturi
  • masini
  • ...mai multe
        • SELECTEAZA DIMENSIUNEA
        • S800x532 px
        • M1280x852 px
        • L1920x1278 px
        • original4256x2832 px
        • SALVEAZA

    Autor poza: Reynaldo Amadeu Dal Lin Junior Juba

    Marimea animalului difera de regiunea geografica unde traieste, asfel el poate la o greutate de pana la 300 kg. Blana are perii lungi, situati dens, culoarea difera de la vara cand este bruna inchis, la iarna cand are nuante mai deschise, aproape alb. Coarnele sunt ramificate cu extremitatile latite, si au o lungime intre 20 – 50 cm, ele sunt folosite de masculi pentru aparare, in luptele din perioada imperecherii sau iarna in cautare de hrana, pentru a indeparta zapada. Copita renului este despicata, ca la toate rumegatoarele, ea sub greutatea animalului se lateste, lucru care permite renului sa poata traversa tinuturi mlastinoase.